Brandpunt+ KRO-NCRV

Al deze reporatages zijn te vinden op het Youtube kanaal van Brandpunt+.

Reportages Covid-19


V.LN.R: Diergaarde Blijdorp heeft voor het eerst na de oorlog geen bezoekers. Afscheidsfotografen hebben het drukker dan ooit. Plastisch chirurg neemt spoedeisende hulp over. Hostel wordt daklozenopvang. Het overweeghuis, een plek ter overbrugging voor sekswerkers. Dierenambulance zijn geen vitaal beroep


Mijn Pride 
In de driedelige webserie Mijn Pride volgen we mensen uit de LHBTQIA+ community buiten de Randstad. Tegen welke problemen lopen zij aan, is het anders dan in de Randstad en wat is een oplossing voor die problemen?

Brams (20) vriendin pleegde zelfmoord, omdat ze niet met jongens datete
Diana (35) kwam na twee heterohuwelijken uit de kastMijn Missie 
Wij geloven dat kleine acties kunnen leiden tot een gróte verandering, dat er mensen zijn die vooroplopen. In webserie Mijn Missie volgen wij mensen die de wereld een stukje beter willen maken.


V.L.N.R.: Leren reanimeren via instagram. Op 23 jarige leeftijd in een klooster wonen. Protheses maken voor gezichten. Paaldansen op 12 jarige leeftijd. 

De Meet-up 
In een wereld waarin mensen vaker óver elkaar praten dan met elkaar gaat Brandpunt+ het gesprek aan. In de webserie de Meet-up zoeken we verschillende perspectieven op en gaan we op pad met mensen die van elkaar kunnen leren, die elkaar inspireren en die elkaar nog nooit hebben ontmoet.
V.LN.R: De vegan versus de jager. Leven met vitiligo. De boer versus de boswachter. Vliegschaamte. De abortusbus